YLEISET OHJEET/EHDOT

MYYNTIPAIKAN VUOKRAUS 

Myyntipaikan myymälään voit varata suoraan myymälästä, puhelimitse tai sähköpostilla.

Myyntipaikan varauksen yhteydessä sinulle luodaan Vorssan Likan toimesta Kirppari-Kalle-tunnukset ja ne lähetetään sinulle sähköpostitse. Lisäinfoa Kirppari-Kallesta osoitteesta www.kirpparikalle.net. Kirppari-Kalle sisältyy automaattisesti myyntipaikan vuokraan.

Vuokra-ajat ja hinnat löydät hinnastostamme. Vuokra-aika tulee ilmoittaa varausta tehdessä.  Vuokrauksen jatkosta tai lopettamisesta tulee ilmoittaa viimeistään 3 vrk ennen vuokra-ajan päättymistä.

Myyntipaikan vuokrasta maksetaan ensimmäiset 7 vrk myyntisopimuksen allekirjoituksen yhteydessä ja loput ensimmäisen tilityksen yhteydessä.

Myyntipaikkaan sisältyy mahdollisuus tuoda mattoja mattopaikalle tai arvokkaampia tuotteita vitriinipaikalle 10 % myyntiprovisiolla.

MYYTÄVÄT TUOTTEET 

Myyntijakson alussa myytävää tavaraa voi tuoda aloituspäivää edeltävänä päivänä viimeisen aukiolotunnin aikana.

Aloittaessasi saat kolme arkkia hintalappuja, jonka jälkeen ne ovat maksullisia. Hintalappuja voit täyttää joko Kirppari-Kalle-sovelluksessa tai käsin. Hintalaput tulee tulostaa myymälässä eikä niitä myöskään saa monistaa.

Kiinnitä hintalaput tuotteisiin huolella. Kirjaa hintalappuun lyhyt ja selkeä kuvaus tuotteesta. Hinnan tulee olla selkeästi luettavissa. Emme myy tuotteita, joiden hinnasta tai tuotekuvauksesta emme saa selvää. Mikäli myytävä tuote on rikki tai viallinen, se tulee mainita hintalapussa. 

Emme myy tuotteita, joiden hintaa on korjattu sotkemalla vanha hinta. Näin vältymme mahdollisilta huijausyrityksiltä. Jos haluat muuttaa tuotteesi hintaa hintalappuun, sinun tulee vaihtaa koko lappu.

Tuo myyntiin vain ehjää ja puhdasta tavaraa. Pidätämme oikeuden poistaa myyntipöydistä epäsiistit tai rikkinäiset tuotteet.

Mahdolliset hajuvedet, tuoksukynttilät tai muut tuoksut, on tuotava myyntiin hyvin suljetuissa pakkauksissa, joita asiakkaat eivät voi avata. Suosittelemme myös tuoksuttomien pesuaineiden käyttöä myyntiin tulevissa tekstiileissä.

Elintarvikkeiden, piraattituotteiden, aikuisviihteen, päihteiden, lääkkeiden, vaarallisten aineiden ja esineiden, huonekasvien sekä laittoman tavaran myynti omissa myyntipöydissä on kielletty. Kiellettyä on myös tupakkatuotteiden, tupakointivälineiden sekä tupakan vastikkeiden myynti. Henkilökunnalla on oikeus poistaa laittomat tai sopimattomaksi katsomansa tuotteet myynnistä. 

Käytäville, lattioille ja hyllyn päätyihin ei saa laittaa myytäviä tuotteita.

Ruuvien, naulojen ym. kiinnittäminen myyntipaikkaan on kiellettyä. Kiinnitä myyntipöytiin vain kassalla tulostettuja ja laminoituja tiedotteita.

Halutessasi myyntipaikkasi tuotteet alennukseen, ilmoita siitä kassalla.

Käy säännöllisesti tarkistamassa hintalaputtomien tuotteiden nurkkaus. Hintalaputtomat tuotteet säilytetään 14 vrk, jonka jälkeen ne siirtyvät myymälän omistukseen.

Tyhjennä ja siivoa paikkasi myyntiaikasi päätyttyä. Viimeisenä myyntipäivänä myyntipaikkasi tulee olla tyhjä ja siivottu tuntia ennen sulkemista, viikolla klo 17.00, lauantaina klo 14.00 ja sunnuntaina klo 15.00.

Myyntijakson loputtua voit halutessasi lahjoittaa myymättä jääneet ehjät ja puhtaat tuotteet hyväntekeväisyyspöytään. Pidätämme oikeuden päättää vastaanottamamme tuotteet.

TUOTTEIDEN SÄILYTYS

Säilytämme myymälään jääneet tuotteet 7 vrk ajan ja hintalaputtomat tuotteet 14 vrk, jonka jälkeen ne siirtyvät myymälän omistukseen. Mahdollisten vääriin pöytiin eksyneiden tuotteiden myynti tilittyy asiakkaan myyntitilille vielä 7vrk myyntijakson päättymisestä. Jälkimyynneistä emme tilitä alle 1€ summia.

TILITYS

 • Tilityksen voi tehdä yhden kerran vuorokauden aikana.
 • Tilitystä varten ole valmis todistamaan henkilöllisyytesi.
 • Tilitykset tehdään aikaisintaan puolituntia myymälän avaamisesta ja viimeistään puolituntia ennen sulkemisaikaa.
 • Tilityksen voi halutessaan saada suoraan omalle tilille. Tästä veloitamme 0,60€/tilitys
 • Mikäli meneillään olevan viikon vuokra on maksamatta, myyntituloja ei tilitetä. 
 • Ruuhka-aikana emme tee tilityksiä.

VASTUU

 • Asiakas on vastuussa oman myyntipaikkansa siisteydestä sekä tuotteista. 
 • Emme vastaa rikkoutuneista, vahingoittuneista tai varastetuista tuotteista.
 • Valvomme tiloja parhaamme mukaan. Tiloissamme on tallentavat kamerat.
 • Kassalta voi halutessaan vuokrata varashälyttimiä omiin tuotteisiinsa. 
 • Nähdessäsi jotain epäilyttävää, otathan välittömästi yhteyttä henkilökuntaan. Pienetkin varkaudet ilmoitamme poliisille viipymättä. 
 • Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. 
 • Myymälä ei vastaa tulipalosta, vesivahingosta, varkaudesta tai ilkivallasta aiheutuvasta vahingosta
 • Myymälä varaa oikeuden ottaa valokuvia kaikista myynnissä olevista tuotteista ja käyttää kuvia omilla sosiaalisen median kanavillaan.
 • Kuitatessasi vuokranmaksun olet hyväksynyt lukemasi ohjeet ja ehdot.