YLEISET OHJEET/EHDOT

MYYNTIPAIKAN VUOKRAUS 

Myyntipaikan myymälään voit varata suoraan myymälästä, puhelimitse, sähköpostilla, Instagramissa, Facebookissa tai Whatsapissa.

Myyntipaikan varauksen yhteydessä oleelliset henkilötiedot tallennetaan asiakasrekisteriin, jota käsittelemme luottamuksella. Sinulle luodaan Vorssan Likan toimesta Kirppari-Kalle-tunnukset ja ne lähetetään sinulle sähköpostitse. Samalla hyväksyt, että voimme lähettää sinulle myymälää koskevaa tietoa sekä mainontaa sähköpostitse. Lisäinfoa Kirppari-Kallesta osoitteesta www.kirpparikalle.net. Kirppari-Kalle sisältyy automaattisesti myyntipaikkavuokraan, mutta sinne ei ole pakollista kirjautua.

Vuokra-ajat ja hinnat löydät hinnastostamme. Lyhin vuokra-aika on 7 vrk. Vuokra-aika tulee ilmoittaa varausta tehdessä.  Vuokrauksen jatkosta tulee ilmoittaa viimeistään 3 vrk ennen vuokra-ajan päättymistä. Jos tarkkaa vuokra-aikaa ei ole määritelty myyntiajan alkaessa, vuokra-ajan päättämisestä tulee ilmoittaa 3 vrk ennen suunniteltua lopetuspäivää. Pöytävuokran maksu jatkuu 3 vrk lopetusilmoituksen jälkeen. 

Myyntipaikan vuokrasta maksetaan ensimmäiset 7 vrk myyntisopimuksen allekirjoituksen yhteydessä ja loput ensimmäisen tilityksen yhteydessä. Suosittelemme säilyttämään kuitin maksusta. 

Jos vuokran maksu viivästyy 14 vrk, myyntipöytä tyhjennetään ja maksamattomat vuokrat siirtyvät perintään perintätoimiston hoidettavaksi. Myymättömiä tavaroita säilytämme 7 vrk, jonka jälkeen ne siirtyvät myymälän omistukseen. Pöydän tyhjennyksestä perimme 20 € tyhjennys-/siivousmaksun sekä tavaroiden säilytyksestä 10 €/vrk.

Myyntipaikkaan (pöytä+rekki, pöytä/rekki, pikkupöytä) sisältyy mahdollisuus tuoda arvokkaampia tuotteita vitriinipaikalle 10 % myyntiprovisiolla, jos vitriinissä on tilaa.

Vitriinipaikan myyntiaika yhdelle tuotteelle on maksimissaan 28 vrk, jonka jälkeen tuotteet poistetaan vitriinistä. Pidätämme oikeuden päättää mitä tuotteita vitriiniin otetaan myyntiin. 

MYYTÄVÄT TUOTTEET 

Myyntijakson alussa ilmoittaudu kassalle. Ilmoita myös tuodessasi lisää tavaraa tai viedessäsi pois myymättömiä tuotteita kesken myyntijakson. 

Myyntijakson alussa myytävää tavaraa voi tuoda edellisenä päivänä viimeisen aukiolotunnin aikana.

Aloittaessasi saat kolme arkkia hintalappuja, jonka jälkeen ne ovat maksullisia. HINTALAPPUJA EI SAA MONISTAA! Hintalappuja voit täyttää itse kotona valmiiksi Kirppari-Kalle-sovelluksessa, mutta ne pitää tulostaa myymälässä. Hintalappujen avulla voit seurata myyntiäsi netissä reaaliajassa osoitteessa www.kirpparikalle.net. Hintalappuja voi myös hakea tulostettuna myymälästä, jotka voi täyttää perinteiseen tapaan käsin. Kirppari-Kalleen ei ole pakollista kirjautua.

Kiinnitä hintalaput tuotteisiin huolella. Kirjaa hintalappuun lyhyt ja selkeä kuvaus tuotteesta. Hinnan tulee olla selkeästi luettavissa. Emme myy tuotteita, joiden hinnasta tai tuotekuvauksesta emme saa selvää. Mikäli myytävä tuote on rikki tai viallinen, se tulee mainita hintalapussa. 

Emme myy tuotteita, joiden hintaa on korjattu sotkemalla vanha hinta. Näin vältymme mahdollisilta huijausyrityksiltä. Jos haluat muuttaa tuotteesi hintaa hintalappuun, sinun tulee vaihtaa koko lappu.

Tuo myyntiin vain ehjää ja puhdasta tavaraa. Pidätämme oikeuden poistaa myyntipöydistä epäsiistit tai rikkinäiset tuotteet.

Mahdolliset hajuvedet, tuoksukynttilät tai muut tuoksut, on tuotava myyntiin hyvin suljetuissa pakkauksissa, joita asiakkaat eivät voi avata. Suosittelemme myös tuoksuttomien pesuaineiden käyttöä myyntiin tulevissa tekstiileissä.

Älä täytä pöytääsi liian täyteen, se hankaloittaa tuotteiden penkomista ja näin ollen vähentää myyntiäsi.

Tuo uutta ja vie pois myymätöntä tavaraa säännöllisesti. Näin tavarasi menevät paremmin kaupaksi, kun asiakkaat näkevät uutta ja kiinnostavaa ostettavaa.

Elintarvikkeiden, piraattituotteiden, aikuisviihteen, päihteiden, lääkkeiden, vaarallisten aineiden ja esineiden, huonekasvien sekä laittoman tavaran myynti omissa myyntipöydissä on kielletty. Kiellettyä on myös tupakkatuotteiden, tupakointivälineiden sekä tupakan vastikkeiden myynti. Henkilökunnalla on oikeus poistaa laittomat tai sopimattomaksi katsomansa tuotteet myynnistä. 

Käytäville, lattioille ja hyllyn päätyihin ei saa laittaa myytäviä tuotteita.

Ruuvien, naulojen ym. kiinnittäminen myyntipaikkaan on kiellettyä. Kiinnitä myyntipöytiin vain kassalla tulostettuja ja laminoituja tiedotteita. Pidätämme oikeuden poistaa omatekoiset laput. Kysy lisäohjeita kassalta.

Siisti pöytääsi säännöllisesti, jotta siitä on mukava tehdä löytöjä. Kysy siivousvälineitä kassalta.

Halutessasi myyntipaikkasi tuotteet alennukseen, ilmoita siitä kassalla. Alennus ohjelmoidaan asiakastietoihisi ja myymälän henkilökunta laittaa myyntipaikallesi alennuskyltin. Pidätämme oikeuden poistaa itsetehdyt ja -asennetut kyltit.

Käy säännöllisesti tarkistamassa hintalaputtomien tuotteiden nurkkaus. Hintalaputtomat tuotteet säilytetään 14 vrk, jonka jälkeen ne siirtyvät myymälän omistukseen.

Tyhjennä ja siivoa paikkasi myyntiaikasi päätyttyä. Viimeisenä myyntipäivänä myyntipaikkasi tulee olla tyhjä ja siivottu tuntia ennen sulkemista, viikolla klo 17.00 ja viikonloppuna klo 14.00. Siivoamattomasta myyntipaikasta veloitamme 20 € siivousmaksun.

Myyntijakson loputtua voit halutessasi lahjoittaa myymättä jääneet ehjät ja puhtaat tuotteet hyväntekeväisyyspöytään. Pidätämme oikeuden päättää vastaanottamamme tuotteet.

TUOTTEIDEN SÄILYTYS

Säilytämme myymälään jätetyt tuotteet 7 vrk ajan ja hintalaputtomat tuotteet 14 vrk, jonka jälkeen ne siirtyvät myymälän omistukseen. Mahdollisten vääriin pöytiin eksyneiden tuotteiden myynti tilitetään kyseisen asiakkaan tilille 7vrk myyntijakson päättymisestä.

TILITYS

 • Tilityksen voi tehdä yhden kerran vuorokauden aikana.
 • Tilitystä varten ole valmis todistamaan henkilöllisyytesi.
 • Tilitykset tehdään aikaisintaan puolituntia myymälän avaamisesta ja viimeistään puolituntia ennen sulkemisaikaa.
 • Tilityksen voi halutessaan saada kerran viikossa suoraan omalle tilille.
 • Ensimmäinen paikkavuokra maksetaan aina etukäteen. Jatkossa vuokran voi maksaa tilityksen yhteydessä.  
 • Mikäli meneillään olevan viikon vuokra on maksamatta, myyntituloja ei tilitetä. 
 • Ruuhka-aikana emme tee tilityksiä.

VASTUU

 • Asiakas on vastuussa oman myyntipaikkansa siisteydestä sekä tuotteista. 
 • Emme vastaa rikkoutuneista, vahingoittuneista tai varastetuista tuotteista.
 • Valvomme tiloja parhaamme mukaan. Tiloissamme on tallentavat kamerat.
 • Kassalta voi halutessaan vuokrata varashälyttimiä omiin tuotteisiinsa. 
 • Nähdessäsi jotain epäilyttävää, otathan välittömästi yhteyttä henkilökuntaan. Pienetkin varkaudet ilmoitamme poliisille viipymättä. 
 • Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. 
 • Myymälä ei vastaa tulipalosta, vesivahingosta, varkaudesta tai ilkivallasta aiheutuvasta vahingosta
 • Myymälä varaa oikeuden ottaa valokuvia kaikista myynnissä olevista tuotteista ja käyttää kuvia omilla sosiaalisen median kanavillaan.
 • Kuitatessasi vuokranmaksun olet hyväksynyt lukemasi ohjeet ja ehdot.